Blog

Papierversnipperaar Action, Lidl & meer Budget Keuzes

image

We geven het toe. We zijn af en toe een beetje panisch. Panisch dat iemand toch achter persoonlijke gegevens komen, die in de brief van de belastingdienst stonden. Of dat iemand je geweldige idee steelt voor een nieuwe onderneming, dat je op een kladblaadje op je kantoor hebt laten rondslingeren. Gelukkig is er een veilige oplossing voor het vermijden van dit soort ‘problemen’.

Jawel, een papierversnipperaar. Je weet wel, zo’n ding waar je een a4’tje instopt die je daarna nog bijna onmogelijk aan elkaar kan plakken. In dit artikel vertellen we je waar je er eentje kan kopen. En, omdat we de ergste niet zijn, zijn we speciaal voor jou op zoek gegaan naar budget varianten. Zo voed je jouw paniek in ieder geval niet met een fortuin.

Papierversnipperaar Action

Denk je goedkoop, dan denk je waarschijnlijk wel aan de Action. Bovendien is het echt zo’n winkel waar ze van alles verkopen, dus een papierversnipperaar vind je er vast ook wel. En ja hoor, een papierversnipperaar bevindt zich inderdaad in het assortiment van deze winkel. Lees je gauw verder om te ontdekken om welke het gaat?

Fichero papierversnipperaar

Prijs: €19,95
Inhoud: 8 liter

En óf je hier veel papier in kwijt kan. Met maar liefst een inhoud van wel 8 liter, kan je wel even vooruit, dachten we zo. Misschien nog wel een veel leuker feitje: de papierversnipperaar kan wel 4 pagina’s tegelijkertijd aan. In zijn totaliteit brengt dat je op ongeveer 30 pagina’s per minuut. Wij zouden zeggen, het is tijd om je kantoor eens onder handen te nemen. De honderden papieren die je al drie keer had kunnen weggooien, kan je nu écht weg doen. Dankzij het P4 cross-cut beveilingsniveau doe je het ook nog eens op een veilig manier. Nou, niet langer treuzelen nu. Run, don’t walk naar de Action.

P.s.: bang dat je in enthousiasme te veel papier tegelijkertijd versnippert, waardoor het apparaat vastloopt en stukgaat? De versnipperaar is uitgerust met een reverse-knop, die dit probleem zal verhelpen.

Klik hier om de papierversnipperaar te bekijken

Papierversnipperaar Lidl

Nu heeft de Lidl een papierversnipperaar van over de 200 (!) euro. Dit valt natuurlijk niet meer onder de budget keuzes. Echter verkopen ze er ook eentje van ongeveer 70 euro, wat absoluut niet goedkoop is. Toch zullen we die papierversnipperaar voor deze keer wel als optie aanbieden, omdat het een goede prijs-kwaliteitverhouding weerspiegelt. 70 euro voor een individu is al heel anders dan 70 euro voor een groot advocatenkantoor, bijvoorbeeld. Ach, kijk zelf maar wat je er van vindt, we beginnen in ieder geval met een andere optie.

UNITED OFFICE® Opzet-papiervernietiger

Prijs: €17,99
Inhoud: n.v.t.

Wanneer je niet altijd een papierversnipperaar nodig hebt en bijvoorbeeld geen ruimte voor zo’n hele unit hebt, kies je voor deze optie. Het handige hieraan is namelijk dat je de papiervernietiger op een prullenbak zet. Het maakt niet uit of de prullenbak rond of rechthoekig is, hij zal goed blijven vastklemmen. De papierversnipperaar kan tot wel 6 a4’tjes tegelijk versnipperen en wanneer hij vastzit, draai je deze handmatig terug. Wel zal je rekening moeten houden met het veiligheidsniveau, want deze ligt ‘slechts’ op een schamele P2 (DIN). Aan de andere kant is het apparaat dan weer wel uitgerust met een oververhittingsbeveiliging. Twee led-lampjes geven aan wanneer het apparaat in gebruik is.

Klik hier om de papierversnipperaar te bekijken

UNITED OFFICE® Documentversnipperaar

Prijs: €69,99
Inhoud: 21 liter

Bevind je je weleens in een situatie waarbij je een nieuwe creditcard/ zorgpas/ bankpas hebt aangevraagd en niet weet wat je met de oude moet doen? Nou, deze documentenversnipperaar biedt hier een oplossing voor. Naast je ‘standaard’ papier, kan je er namelijk ook pasjes en cd’s/ dvd’s in versnipperen. Het snijvlak is dermate sterk dat het hier niet kapot van gaat. En, omdat je de opvangbak makkelijk kan losmaken en deze bestaat uit aparte opvangbakken, wordt alles ook nog eens voor je gescheiden. Het milieu zal je eeuwig dankbaar zijn. Anyway, de luxe van dit apparaat zie je verder terug in veiligheidsuitschakeling (verwijdering snij-unit en oververhitting), P4 veiligheidscertificaat en de automatische start/stop-functie bij papierstoring. Met andere woorden: je betaalt dan wel wat, maar je krijgt er zeer zeker iets voor terug.

Klik hier om de papierversnipperaar te bekijken

Andere budget keuzes

Over het algemeen kunnen mensen het waarderen wanneer er hen wat meer keuze wordt aangereikt. Niet de keuze zoals je die op bijvoorbeeld bol.com krijgt aangereikt (die is veel te groot), maar gewoon, een paar keuzes en een paar winkels. Zit een winkel niet bij je in de buurt, kan je die alweer afstrepen. Is de ene papierversnipperaar te duur, dan is de keuze nog kleiner geworden. Dus, lang verhaal kort, zie hier nog een aantal andere budget keuze papierversnipperaars.

Papierversnipperaar 123inkt

Prijs: €27,50
Inhoud: 7 liter

Zoals de naam van de 123inkt papierversnipperaar stroken al zegt, het versnippert je papier in stroken. Een simpele manier van papierversnipperaar, die voor de meeste mensen prima zal zijn. Met een veilgheidsniveau P2 is het absoluut niet de crème de la crème onder de papierversnipperaars, maar ook zeker niet slecht. Overigens kan je door de snijsnelheid van 2,2m/min wel tot 6 A4’tjes tegelijkertijd versnipperen. De inhoud van de opvangbak is eveneens niet de grootste die je ooit zal tegenkomen, maar groot genoeg voor persoonlijk gebruik. Een papierversnipperaar op het werk wil je misschien in een grotere variant aanschaffen.

Klik hier om de papierversnipperaar te bekijken

Papierversnipperaar Blokker

Prijs: €33,99
Inhoud: onbekend

‘Compact, voordelig en makkelijk in gebruik. Is handig voor thuis.’
Dat is wat er wordt gezegd over de Nedis Papierversnipperaar – PASH112BKA4. En inderdaad, heel duur is het apparaat niet en het doet wat hij moet doen. Net als zijn voorganger, of nou ja, de versnipperaar hierboven, gaat het om een versnipperaar die stroken maakt. Niet het áller veiligst, maar prima voor particulier gebruik. Het veiligheidsniveau komt neer op een mooie P2 DIN, echter is helaas de inhoud van de opvangbak onbekend. In ieder geval kan je wel zo’n 6 A4’tjes tegelijkertijd versnipperen, dus dat is prima. Mocht je een Blokker in de buurt hebben, dan is dat mooi, maar niet in het geval van de aanschaf van deze versnipperaar. Je kan ‘m namelijk alleen online krijgen.

Klik hier om de papierversnipperaar te bekijken

Papierversnipperaar Temu

Prijs: €11,69
Inhoud: onbekend

In de categorie ‘het kan ook goedkoop‘, presenteren we de Mini Handmatige Papiervernietiger. Dit mooie vriendje werkt namelijk niet op elektriciteit, maar gewoon op je eigen spierkracht. Het handige hiervan is, is dat hij weinig ruimte inneemt en je dus niet afhankelijk bent van elektra. Misschien een leuke optie voor je dochter die op de middelbare school zit en omkomt in papier. In plaats van propjes, krijg je stroken in de papierbak. Scheelt ruimte en daarmee ook een beetje geld. Én ze kan dan ook meteen haar dagboek versnipperen, want het kan écht niet dat iemand dat ooit zal lezen. Waarom had ze het überhaupt ooit opgeschreven, zal ze in haar hoofd voorbij laten komen. Ach, een mooi ding voor een klein prijsje, al moet je niet té veel van de kwaliteit verwachten.

Klik hier om de papierversnipperaar te bekijken

Koopgids papierversnipperaar

Het kiezen van de juiste papierversnipperaar is belangrijk om je documenten veilig te vernietigen en je privacy te beschermen. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen om in gedachten te houden bij het kopen van een papierversnipperaar. We geven deze tips, omdat we je graag willen helpen. Het zou zonde zijn als je investeert in iets dat niet aan je eisen voldoet.

  1. Types papierversnipperaars: Er zijn papierversnipperaars die je papier in stroken versnippert en varianten die het echt tot kleine vierkantjes versnippert. Optie 1 is in theorie een stukje minder veilig dan de tweede. Bedenk zelf waar je je goed aan doet.
  2. Veiligheidsniveau: De DIN P-standaard classificeert de mate van versnippering, waarbij P1 de minste beveiliging en P7 de hoogste beveiliging biedt. Voor algemeen gebruik en basisbeveiliging is een versnipperaar met een DIN P3-niveau meestal voldoende.
  3. Snelheid: Overweeg de snelheid van de versnipperaar, uitgedrukt in vellen per minuut. Een hogere snelheid kan handig zijn als je grote hoeveelheden papier snel wilt vernietigen. Bekijk dan ook gelijk even hoeveel vellen je tegelijkertijd kan versnipperen.
  4. Opvangbakgrootte: De grootte van de opvangbak bepaalt hoeveel versnipperd materiaal je kunt verzamelen voordat je het moet legen. Kies een versnipperaar met een bakgrootte die geschikt is voor je behoeften. Soms is die inhoud trouwens niet bekend, al kan je wel aan de plaatjes zien of het mega klein of misschien wel enorm groot is.

Met bovenstaande tips zal jij ongetwijfeld vinden wat je nodig hebt. Let op: ben je een ‘doorsnee’ persoon, dan is de kans klein dat mensen gaan proberen de snippers weer aan elkaar te lijmen. Why would they? In sommige gevallen schaf je een papierversnipperaar slechts aan voor het ‘idee’ in plaats van dat je nu écht zulke vertrouwelijke documenten in je bezit hebt.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
1
Silly